Badbesvär

Igår fick syrran och jag erbjudande om att gå hem till några grannar till mormor och morfar och bada i deras pool. Det verkade vara jättetrevliga människor, men det var människor som jag inte känner och ett hus jag aldrig varit i förut. Så...jag fick ångest. Och efter en stunds övervägande med mig själv förklarade jag det för mamma, så när grannarna kom och skulle hämta oss så gömde jag mig inne i sovrummet och så fick mamma tala om att vi "inte kände för det" men att det var jättesnällt av dem att fråga och så vidare.

På kvällen gick syrran och jag iväg till sjön för att bada där istället. Men det fullkomligt drällde av barnfamiljer där. :S Så vi gick till en klippa i utkanten av badplatsen och satte oss där och pratade en stund. Jag hatar att visa min kropp för folk, men jag tog faktiskt av mig både linnet och kjolen så jag satt där i bikini. :thumbup: När vi suttit där ganska länge och många av barnfamiljerna började dra sig hemåt, gick vi ut på bryggan och satte oss istället. Plaskade lite med fötterna och pratade. Det var mysigt. :)

Kommentarer
Lillasyster

Tycker det var kalasmysigt vid sjön <3

2011-07-03 @ 14:25:42

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback