Jag lever, jag lever!

Jag är vid liv. Jag överlevde intervjun. Men det gick inte så bra. Jag kommer inte ihåg allting, för jag var förstås ett nervvrak och det bara gick runt i huvudet. Men jag vet att det var tre(!) personer som intervjuade mig och att de ställde flera frågor som jag inte kunde svara på. Och ibland glömde jag bort att andas. Men jag överlevde.

95 personer svarade på annonsen. 40 kallades till intervju. 20 kommer att anställas. Jag får väl vara glad över att vara en av de 40, för jag kommer garanterat inte att bli en av de 20. Mitt sociala handikapp lyste igenom alltför mycket.

De frågade om negativa egenskaper, och jag log lite snett och sa att jag är blyg. Och då ville de veta ifall jag alltid är det, eller om jag är mindre blyg i telefon. Och eftersom typ 90 % av jobbet går ut på att besvara frågor via telefon svarade jag att nädå, det är inte alls lika farligt via telefon. Usch, jag tycker inte om att ljuga. Men jag agerade i desperation. Jag vill inte bli bortvald på grund av mina problem igen. För det gör ont. Och det gör mig definitivt inte friskare.

Men men...kanske är det lika bra om jag inte får jobbet. Kanske skulle jag faktiskt inte klara av det. Jag vet inte. Jag vet faktiskt inte.

Här kommer lite peppmusik som fyllde mina öron under hemvägen:

Kommentarer
Lillasyster

Gumman, du klarar allt! Du är stark <3 Och du har utvecklats jättemycket som människa :)

2011-01-12 @ 20:24:07
Livrädd

Tänk om blyghet kunde vara ett handikapp bland andra och man kunde anmäla för diskriminering om man inte fick jobb på grund av det.

"Ja, jag är blyg, men det innebär inte att jag inte kan utföra det här jobbet lika bra som någon annan."

Fast det kanske det gör... Suck. Men kanske inte. Kanske kan man överkomma blygheten i sin yrkesroll. Men hur ska man ta reda på det om man inte får jobb från första början? Anyway, positiv energi nu! Du är super! Jag är så stolt över dig!

2011-01-12 @ 23:44:22

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback