Uppochnervända betygsskalan

För ett tag sen kom responsen på en av sommarkurserna hem i brevlådan. Det var den kursen jag kände mig mest nöjd med min prestation på, så att jag bara blev godkänd...det har ju fått ångesten att eskalera varje gång jag hört brevbäraren komma ute i trapphuset. För de andra uppsatserna jag skrivit i sommar har inte alls varit lika bra. Enligt mig.

Idag kom responsen på den jag blev minst nöjd med, som jag tyckte var helt värdelös och riktigt skämdes över att skicka in. Jag riktigt SLET upp kuvertet.

Och där stod det. De magiska bokstäverna. VG. Jag släppte papperet och föll ihop på golvet (jo, faktiskt). Och sen var jag tvungen att läsa det igen och igen och igen innan jag riktigt fattade det. Jag har fått VG. :D På den DÅLIGA uppsatsen. Men på den bra blev jag som sagt bara godkänd. Kan någon förklara för mig hur lärare tänker egentligen?! :P

Kommentarer
Lillasyster

Lärare tänker inte, det är ett utmärkande drag för den yrkeskåren ;)

2011-08-31 @ 13:03:39
Sandy - Motivationsbloggen

sv: Ja det är verkligen lättare sagt än gjort, men det är bra att vara medveten om att man har ett sådant beteende i alla fall så att man också kan börja jobba med det. Åh tankeläsning det behöver jag jobba mer med. Oroar mig alltför ofta över saker andra tänker när de troligtvis inte ens bryr sig. (:

2011-08-31 @ 18:41:00
URL: http://sandyhall.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback