I say no, no no

Jag har fått brev från Landstinget. De tycker att jag ska komma på gynekologisk undersökning. No fucking way!!! :S Herregud, jag har ju inte ens förmått mig att gå till läkaren med min ögoninflammation. Så någon gynundersökning kan de ju bara glömma!

När jag läste kallelsen fick jag en massa skräckbilder i huvudet och panikattacken var inte långt borta. Men när jag väl lugnat ner mig lite med att jag ju faktiskt kan tacka nej, så kom nästa orosmoment - hur ska jag våga ringa till sjukhuset?! Och så satt jag och oroade mig för det istället. Tills jag såg den trevliga lilla upplysningen om att "erbjuden tid behöver inte avbokas". YES!!! Jag kan bara skita i det. :D

Kommentarer
Lillasyster

Ööööööh, ursäkta? Varför skickas Landstinget oanständiga förslag? Får de göra det, bara sådär? Gynundersökning är väl definitivt något man själv söker sig till, om man behöver det! Man gör ju inte precis det för nöjes skull, så inte behöver de jaga folk! Fy fan, mysigt är det inte!Skönt att du inte behövde göra något :) Annars skulle du få säga "Jag undanber mig med bestämdhet!" ;)

2011-08-11 @ 16:00:46

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback