Min duktiga katt

Veterinärbesöket gick jättebra! :D Jag sa till i receptionen att kissen är väldigt skygg, och då fick vi gå direkt in i undersökningsrummet och slapp sitta ner i väntrummet bland alla hundar, mattar, hussar och andra otäcka varelser. Efter en stund kom det in en leende sköterska som hade smort in händerna med Feliway och pratade med lugn röst till kissen. Hela hon utstrålade Jag Är Snäll.

Jag tror hon märkte av mina problem lite - även om hon nog tolkade det som matte-är-nervös-för-sin-lilla-älskling - för hon frågade om jag ville gå ut och vänta. Och visst var jag allt annat än avslappnad, men jag ville ju stanna kvar hos kissen.

Sköterskan öppnade buren baktill, klappade kissen, tog tag i nackskinnet, klappade lite till, gav sprutan och klappade ännu mer. Och sen hjälptes vi åt att stänga buren, gick tillbaka till receptionen, jag betalade och sen fick kissen och jag åka hem.

Stackaren rusade in under badkaret så fort jag öppnade buren. Nu har hon vågat sig fram igen, men hon är väldigt ängslig och hukar sig när hon smyger omkring. Fast hon har varit framme hos mig en gång och strukit sig emot mig och låtit mig klappa henne - så hon har nog nästan förlåtit mig för "hemskheterna" jag utsatt henne för idag.

Kommentarer
Fobisk

Vilket lättnad du - härligt! Och där fick S.H så h*n teg! ;)

2011-04-14 @ 20:40:18
URL: http://fobisk.blogspot.com/
sophie

Så skönt att höra att det gick bra hos veterinären :)

2011-04-15 @ 10:52:29
URL: http://www.sophieannamaria.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback