Självömkan

Varför plågar jag mig själv? Det är längesen det tog slut och jag vill inte ha tillbaka henne, men ändå hamnar jag alldeles för ofta på henne FB-sida och mår dåligt av det jag läser där. Varför bryr jag mig? Hon har gjort mig illa och jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde medan vi var tillsammans. Så varför släpper jag det bara inte och går vidare? Jag drömmer fortfarande om henne nästan varje natt - alltid mardrömmar och jag vaknar alltid med ångest efteråt.

Francesco Marino
(Foto: Francesco Marino / FreeDigitalPhotos.net)

När jag tänker på henne blir jag antingen ledsen eller arg - eller båda delarna. Jag slösade bort alldeles för många år av mitt liv på henne, medan jag bortprioriterade familj och vänner, de som verkligen älskar mig. Och nu känns det som om jag aldrig mer kommer att bli tillsammans med någon. I dagsläget är det väl inget stort problem direkt, jag tycker det är ganska skönt att vara själv och slippa ta ansvar för och oroa mig över en annan människa på det sätt som jag gjorde. Men jag vill ju inte ha det såhär i all evighet. Men hur ska jag kunna lita på någon igen? Och varför skulle någon vilja bli tillsammans med ett labilt psykfall?


Kommentarer
Lillasyster

Gumman då, jag vet hur det känns, men det går över. Jag menar, jag har varit kär fyra gånger sedan jag blev fri från fanskapet och även om det inte blir ömsesidigt så mår man gott av det iaf :) och förstås dåligt ibland, men det goda överväger. Det har ju inte gått så lång tid egentligen, men låt det ta tid att läka om det är vad som behövs. Jag prioriterade också helt fel, men jag tänkte ju inte med hela huvudet så.. Hur som helst så är jag glad över att just du är min syster :) <3

2010-11-01 @ 00:26:14

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback