Inte min dag

Idag verkar inte vara min dag. :(

Jag hade en hemsk dröm inatt, att min älskade kisse blev kidnappad flera gånger av något psykogäng som ville sälja henne - de gick så långt att de tänkte klippa av henne örat för att man inte skulle kunna identifiera henne med hjälp av tatueringen. Jag var helt svettig när jag vaknade!

Och när jag loggade in på mejlen låg ett avslag på en sökt tjänst där och bara väntade på att få förpesta min dag ännu mer.

Och när jag av en slump gled in på min förra högskolas hemsida så såg den helt annorlunda ut, både den och skolan har tydligen genomgått en Extreme Makeover. Färgerna, formen, inriktningen, slogan, loggan - ALLT är utbytt. Så nu känner jag ännu mer än innan att jag inte hör hemma där längre. Det som var min fasta punkt i tillvaron under tre år känns nu helt främmande. Och det gör mig sorgsen.

Marcus74id
(Foto: Marcus74id / FreeDigitalPhotos.net)

Men när jag tänker efter är det nog inte så konstigt att jag känner såhär. Jag menar, kombinationen fullmåne och mens är ju inte direkt optimal. Jag tar mig nog upp över ytan snart. Hoppas jag.

Kommentarer
Lillasyster

Naaaaaw, gumman <3 Kraaaamas <3

2010-10-23 @ 21:31:46

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback