Den första dagen

Jag överlevde första dagen på nya skolan! :D

Uppropet på ena kursen hade jag anmält förhinder till. Men uppropet på andra kursen kunde jag tyvärr inte slippa ifrån. Att säga "Ja!" när jag hörde mitt namn var obehagligt nog. Men det tyckte tydligen inte läraren. Han fick för sig att alla dessutom skulle presentera sig! "Jag heter XX, jag kommer ifrån den staden, jag har pluggat där och där, jag kommer att läsa det här och det här framöver..." Jag trodde jag skulle dö. Innan det blev min tur var jag för nervös för att lyssna på vad de andra sa - och efteråt gick all min energi åt till att lugna ner mig, så jag hörde inte vad de som presenterade sig efter mig sa heller.

Och som om inte det vore nog! Under pausen förväntade läraren sig att vi skulle gå runt i salen och mingla med varandra och bilda grupper om tre personer för ett kommande grupparbete. Jag satt kvar på min plats och försökte med tankekraft få någon - vem som helst! - att komma fram till mig. Och tro det eller ej, men plötsligt reste sig en vänlig själ och trippade bort till mig och frågade om vi skulle bilda grupp.

Imorgon är jag ledig. Det kan jag verkligen behöva, efter en så psykiskt påfrestande dag!

Kommentarer
Lillasyster

Du är jätteduktig <3

2010-08-31 @ 10:17:36
Maria

Brrr, mingel! Skönt att det gick bra och skönt att det är över! Hoppas du har en fin vilodag.

2010-08-31 @ 11:18:03

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback