Morgonpromenad

Har varit ute och gått en promenad på morgonen. Det är absolut något jag kommer fortsätta med, det var jättehärligt. Det var så tyst och lugnt, det kändes inte alls som att vara mitt inne i stan. Det var knappt några människor ute, så jag kände mig mer avslappnad än vad jag brukar när jag lämnar hemmets trygga vrå.

Dock blev chocken när jag väl mötte någon hundägare eller morgonpigg pensionär desto större; jag gick över till trottoaren på andra sidan vägen eller tog in på någon tvärgata för att slippa möta dem. Några gånger gjorde jag som jag brukar; stirrade ner i marken och skyndade mig förbi.


Kommentarer
Sophie

Svar: Hej hej, visste inte att du också skrev... :) Men det var trevligt att hitta hit. men angående din kommentar så nej, jag har inte läst böckerna än... Läste mycket böcker förr och håller för tillfället på med liftarens guide till galaxen, började på resan till thailand i höstas och har bara kommit halvvägs. :S Antingen är boken tråkig eller är det jag som inte finner ro att läsa skönlitteratur längre. För att sammanfatta min osammanhängande text så vill jag läsa böckerna om twilight sagan men har inte gjort det än.

2010-04-11 @ 16:07:30
URL: http://sophieannamaria.blogg.se/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback