Seminarium

Idag har jag haft seminarium i en av kurserna jag läser. Ett satans påfund som jag har ytterst svårt att se vitsen med. Mina kurskamrater hade säkert jätteintressanta saker att säga, men innan det blev min "tur" var jag för nervös för att kunna fokusera på vad de sa - och när jag pratat färdigt var hjärnan upptagen med att överanalysera sönder min insats så då kunde jag inte heller fokusera. Totalt bortkastad tid.

Jag var förstås ute i väldigt god tid, men sedan tog det så jäkla lång tid att hitta till Zoom-rummet där seminariet skulle hållas så jag blev lik förbannat försenad. 😒 Jag har aldrig varit med om en kurs med så sjukt dålig information. Och då har jag ändå gått väldigt många kurser... 🙄 Nåväl. Det här gjorde att jag var grymt irriterad när jag väl anslöt till seminariet, vilket faktiskt tog ner nervositeten lite. Så det var ju tur i oturen kan man säga.

Innan irritationen infann sig hade jag även varit nära att börja gråta. Så jag antar att PMS-helvetet är på ingång. 😮‍💨

Men jag tog mig i alla fall igenom seminariet. Jag hade skrivit ner allting jag skulle säga och läste innantill. Och jag pratade antagligen både för fort och monotont, men det får vara så. Jag följde instruktionerna och jag överlevde. Det får vara bra med det.

Irriterad och ängslig Malin under seminariet vs. lättad och stolt Malin efter seminariet. (Beskåda förresten den vackra rosa väggen jag har vid min skrivbordsplats på kontoret. 😍)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback