Trötta dagar 😮

Jag har varit helt slut de senaste dagarna, efter deklarationssĂ€songen som avslutades i torsdags. 😮 En del av mig har bara velat ligga och sova dygnet runt, men jag har Ă€ndĂ„ fĂ„tt förvĂ„nansvĂ€rt mycket gjort.

Jag jobbade dock bara fem timmar i fredags - jag tog bĂ„de sovmorgon och slutade tidigare. Och lunchen intog jag pĂ„ uteplatsen under stor skrĂ€ck över att stöta pĂ„ den huggorm som tydligen rörde sig runt byggnaden i fredags. 🐍 Men jag sĂ„g den tack och lov aldrig sjĂ€lv, bara pĂ„ bild frĂ„n en kollega. 🙏

IgĂ„r var det lördag och systerdag. đŸ˜Šâ€ïž BĂ„de syrran och jag var trötta, sĂ„ vi tog det ganska lugnt. Vi lade klart San Francisco-pusslet och kollade klart pĂ„ andra sĂ€songen av Mr Selfridge.

Vi gick dock en svĂ€ng pĂ„ stan ocksĂ„, trots trötthet. Och jag hittade massor av bra saker att köpa, bland annat en ny plĂ„nbok (nĂ„got jag behövt ett bra tag, för hur mycket jag Ă€n Ă€lskar plĂ„nboken jag köpte i San Francisco nĂ€r syrran och jag var dĂ€r 2013 sĂ„ mĂ„ste jag erkĂ€nna att den milt sagt sjunger pĂ„ sista versen nu 😅).

Idag har jag stĂ€dat en del hĂ€r hemma. Och sĂ„ har Charlie och jag varit och kollat pĂ„ tre utstĂ€llningar pĂ„ Arbetets museum, det var roligt. 😊👍 Som ni ser shoppade jag lite i museibutiken ocksĂ„. Och sĂ„ gick vi en promenad i det efterlĂ€ngtade regnet som lyst med sin frĂ„nvaro i typ en mĂ„nad. ☔

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback