Familjelördag ❤️

Vilken fantastiskt fin dag jag har haft idag tillsammans med mamma och syrran. 😊❤️🙏 Vi har gått lite på stan, lagat en massa mat och fixat med grejer här hemma. Och haft det jättemysigt. ❤️❤️❤️

Vädret har varit fint, sällskapet har varit fint och jag har känt mig så glad och tacksam hela dagen. ❤️🙏

Kvällen har jag tillbringat på teatern för premiären av Larm. Blint seende. Blinda ser! som jag ju såg genrepet av igår. 🎭 Och den här gången var jag ju lite mer rutinerad, så dels hade jag valt en turkos klänning för att matcha ensemblen och dels var jag beredd på de hemska grisslaktfilmerna och kunde hålla för ögonen i tid. Jag hade sällskap av 15 personer från teaterns vänförening som jag satt tillsammans med i salongen och jag pratade en del med några av dem innan föreställningen. 🎭 Jag tyckte om pjäsen när jag såg den första gången och jag tyckte fortfarande om den när jag såg den andra gången, det kändes berikande att få uppleva den igen. 🙏 Men somliga personer i publiken ville inte ens se EN hel föreställning - en tant bakom mig började muttra missnöjt efter bara några minuter och under föreställningens gång såg jag flera personer resa sig upp och lämna salongen. 😲 Jag kan bara inte förstå det beteendet. Det är så oartigt och respektlöst. Personerna på och bakom scenen har liksom lagt ner sin själ i detta. Det minsta du kan göra är att hålla tyst och stanna kvar tills det är över.

Efter föreställningen skyndade jag mig hem och duschade och åt en semla och försökte samtidigt ta del av den tredje deltävlingen av Melodifestivalen. Ett upplägg som kommer upprepas nästa lördag också, då jag kommer se pjäsen en tredje (och antagligen sista) gång.

Nu är det hög tid att sova. 😴 Imorgon ska jag åka hem till en tjej i Pride-familjen och intervjua hennes son om en bok som han och jag har läst. Det är nästa uppgift i litteraturvetenskapskursen och jag är himla nervös, trots att jag har pratat med den här ungen massor av gånger. Men förhoppningsvis går det bra. 🙏

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback