Parodin PostNord

Jag är säker på att det här kommer bli en helt fantastisk dag (jag ska tillbringa den tillsammans med mamma och syrran ❤️). Men just nu känner jag mig bara så jävla irriterad och har ett sjukt stresspåslag. Att vakna av en vidrig mardröm vid halv fem på morgonen var väl ingen bra början direkt. Men att sedan upptäcka att stolpskotten på PostNord bestämt sig för att returnera paketet till avsändaren efter att de upptäckt att de levererat det till ett ombud i fel stad, istället för att leverera det till det ombud i MIN STAD som jag faktiskt ANGAV vid beställningen...det förbättrar inte precis min sinnesstämning. Jävla idioter! 
 
12 oktober: Paketet är på väg. 
13 oktober: Paketet finns att hämta hos ett ombud i fel stad. Det upptäcks att paketet är felsorterat. 
14 oktober: Paketet är på väg till Norrköping. 
15 oktober: Paketet returneras till avsändaren. 
 
Hur är detta ens möjligt?! Jag har kontaktat både PostNord och avsändaren med krav om att få mitt paket utan ytterligare dröjsmål eller extra kostnader, men eftersom båda två dessvärre är tämligen tvivelaktiga företag hyser jag inga större förhoppningar om någon direkt service. Det går bra så länge det fungerar...men när det händer någonting i den här stilen så går det åt helvete. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback