Lite lagom social exponering


Malin: "Jag vill gå en sväng på stan nu. Det kommer bli jättekul!"
Ångestmonstret: "Du kommer få ångest och vilja gå hem igen direkt. Och så kommer du bli helt slut av att vara omgiven av en massa folk. Stanna hemma istället!"
Malin: "Nej då, det kommer gå jättebra."

Det blev som Ångestmonstret förutspådde, åtminstone delvis. Jag fick ångest, kände oroskrypningar över hela kroppen och ville bara gå hem igen. 😱 Jag gick inte i alls så många butiker som jag tänkt, bara några stycken (och jag handlade bara i en). Men den butiken jag handlade i var ganska liten, och jag vågade mig till och med på att ställa en fråga till tjejen bakom disken. Så lite duktig var jag allt, innan jag flydde fältet. 👍

Och på eftermiddagen gick jag ut igen. Jag tänkte gå till en annan liten butik, som jag sällan vågar gå in i. Men jag vågade inte den här gången heller, jag bara gick förbi och kollade i skyltfönstren. 😖 Jag hade dock ett ärende till, att besöka en loppis som en feministisk förening här i stan anordnar idag. Och jag gick faktiskt in (efter att först ha gått förbi en gång), men väl inne fick jag panik och ville bara vända i dörren. För "loppisen" var typ en klädställning och ett bord med skor, resten av lokalen var full av folk som uppenbart redan kände varandra och satt och umgicks vid olika bord och bakom bardisken stod en bartender och högtalarna pumpade ut musik. Jag kände mig som en inkräktare på en privat fest. 😵 Men jag tog faktiskt några steg in i lokalen och såg mig skenbart lugnt omkring innan jag tog till flykten och återvände hem.

Så...lite lagom social exponering har jag väl utsatt mig för idag. Men nu tänker jag stanna i hemmets trygga vrå - kanske ända till på måndag morgon, vi får se.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback