JAAAAAAAA!!!!!

 
JAAAAAAAA!!!!! 
 
Egentligen är jag alldeles för trött för att blogga nu. Men jag måste bara få ge utlopp för min totala lycka över att Tusse precis vann Melodifestivalen. Så himla rätt på alla sätt! 
 
Eftersom jag inte kollar på teve (förutom på Melodifestivalen och Vasaloppet) hade jag aldrig hört talas om Tusse innan han dök upp i tredje deltävlingen av årets Melodifestivalen. Så jag hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig. Och jag blev helt golvad av hur fantastiskt alltihop var - Tusse, låten, framträdandet, budskapet... Det var bara helt outstanding. Och jag insåg där och då att det här är bidraget som kommer vinna hela Melodifestivalen, ja förmodligen hela Eurovision Song Contest. Det var många bra låtar med i Melodifestivalen i år, men det här...det var något alldeles extra. 
 
TACK, Tusse! För att du finns, för att du är så fin och fantastisk, för att du inger hopp och sprider kärlek. Världen behöver dig. ❤️ 
 
Tack och god natt från en trött men lycklig liten Malin.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback