Den första studiefria helgen

Igår bjöd syrran mig på lunch på en restaurang, för att fira min examen. Det var väldigt mysigt och gott och kändes jättelyxigt. 😊❤ Det är väldigt sällan jag äter ute, och nu fanns det ju verkligen anledning att göra någonting speciellt. ☺

Vi gick även en del i affärer, vilket var väldigt roligt men även gjorde oss väldigt trötta. Efteråt satt vi helt utslagna i soffan och försökte spela tevespel (det gick sådär). 😴 Nästa helg ska vi definitivt hålla oss hemma!

Idag har jag varit och jobbat. Jag hade tänkt vara på kontoret redan klockan sex, men jag tog mig inte dit förrän till halv åtta. Jag höjde ju dosen på en av mina kvällsmediciner i måndags och en biverkning av det är dåsighet morgonen efter, vilket jag verkligen känt av den här veckan. 😴 Det är inte likt mig att ha såhär svårt att ta mig upp på morgnarna. 😖 Hoppas innerligt att det går över snart.

Under eftermiddagen har jag spelat Sims och sett några avsnitt av Xena: Warrior Princess och badat fotbad. Vilken otrolig frihet det är att kunna göra precis vad jag vill på min fritid! ☺ Emellanåt får jag lite smått panik över att jag inte är student längre, men på det stora hela känns det bra.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback