Retreat i Vadstena, dag 3


Idag var min sista dag i Vadstena för den här gången. Det var en underbar morgon imorse, så jag gick en morgonpromenad före frukost...Till och med måsföräldrarna är trevliga i Vadstena. Imorse passerade jag vid två tillfällen måsungar på nära håll utan att bli attackerad av föräldrarna.

Trevligt initiativ av någon att ställa ut en stor burk med gatukritor intill gångvägen längs vattnet.


Underbar vy över stadssiluetten från piren.
Storgatans dagvattenbrunn har formen av ett knypplingsmönster. Såklart.

Jag tror att jag kan ha skrivit om detta även tidigare år, men det tål att upprepas. Jag tycker att det är så himla häftigt att det runt Rådhustorget finns byggnader från samtliga århundraden mellan 1400-talet och 2000-talet.

Efter promenaden gick jag direkt in i frukostrummet.

Jag åkte hem två timmar tidigare än planerat. Jag kände mig ganska klar och himla nöjd med vistelsen, började bli lite rastlös som jag alltid blir på resdagen och längtade efter syrran som jag skulle träffa när jag kom hem.

Syrran stod och väntade på mig på perrongen med en bukett vackra blommor. 💐❤ Vi har tillbringat större delen av eftermiddagen i en park och haft det väldigt mysigt. Jag är otroligt nöjd med helgen och känner mig redo att återvända till kontoret imorgon för en sista arbetsvecka innan semestern börjar på allvar. 👍

Kommentarer
Nina - igen

Vadstena har jag också varit i.. superfint! Vilka fina bilder i inlägget!!!

Svar: Ja, visst är det fint där! Jag älskar Vadstena. ☺❤
The Worrying Kind

2021-08-04 @ 22:38:46

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback