Spontan föreläsning för kollegorna


Idag höll jag en spontan föreläsning för mina kollegor om att upprätta inkomstdeklarationer för privatpersoner. Chefen och jag skulle lära en av kollegorna, och jag bjöd spontant in ytterligare tre kollegor att delta. Så jag tog med mig min dator till konferensrummet och kopplade den till storbildsskärmen, väntade på att alla skulle bänka sig och sedan körde jag igång.

Jag gav tydligen ett väldigt ivrigt och lyckligt intryck, och jag kände mig himla speedad, men om detts berodde på nervositet eller entusiasm (eller båda delarna) är svårt att säga.

I över en timme pratade jag, med stöd av chefen, om deklarationsupprättandet och visade hur det går till i programmet och poängterade vad som är viktigt att tänka på. Noll förberedelse, det hela byggde bara på erfarenhet och improvisation. Och det var roligt! Lite läskigt såklart, jag slirade iväg mot panik emellanåt men lyckades ta mig upp på banan igen. Kollegorna verkade uppskatta lektionen. Och jag känner mig så himla duktig! 😊👍

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback