Trött handledare

Cirka fem timmars sömn var väl inte världens bästa uppladdning inför praktikanthandledningen. Men det har gått rätt bra ändå. Jag höll nästan på att psyka ur på eftermiddagen när vi båda var riktigt trötta och jag fick förklara samma sak flera gånger för henne innan hon fattade...men jag tror/hoppas inte att hon tog illa upp. När jag skulle gå hem tackade hon mig så mycket för idag. Hon verkar vara en rätt lättsam person. 👍


För övrigt har det visst hittats en misstänkt bomb under en bil i centrala Norrköping idag. Himla läskigt. 😨

Jag fortsätter följa #MeToo i sociala medier. I grupper på Facebook skapas det trådar där manliga kändisar hängs ut med namn och hur svinigt de betett sig mot kvinnor. Och det är inte bara någon enstaka och inte bara sådana med "bad boy"-rykte. Jag har fått mina illusioner om flera kändisar jag länge sett upp till krossade idag. Det känns tungt. Mina manshatartendenser ligger och bubblar farligt nära ytan och jag får verkligen påminna mig själv om att det faktiskt finns vettiga manspersoner också.

Nu ska jag försöka få lite välbehövlig sömn och inte ligga vaken i flera timmar och läsa tragiska övergreppshistorier. Natti natti. 💖

Extremt trött liten Malin (som förresten verkligen behöver färga utväxten snart, tur att jag har en tid hos frisören inbokad i slutet av månaden).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback