Veckovill liten styrelseledamot

Vad veckovill en blir av att jobba sju dagar i veckan. Måste liksom tänka efter vad det är för dag idag, för det känns inte alls som att det precis varit helg. Men visst är det tisdag...? Väldigt förvirrande! (Jo, det är tisdag förresten för det var Game of Thrones igår.) 
 
Ikväll har jag varit på möte med Pride-familjen. Vi började göra en utvärdering av festivalen. Jag hade inte så många synpunkter att komma med (eftersom jag låg hemma och sov under större delen av festivaldagen, då jag blev helt slut av att gå i paraden tillsammans med flera hundra andra människor) men det var trevligt att träffa Pride-familjen i alla fall. 
 
Nästa gång vi ses ska vi bland annat diskutera rollfördelning och arbetsbelastning och sådana saker. Det gör mig lite illa till mods faktiskt, för jag vet mycket väl att jag inte gör lika mycket som resten av styrelsen. Men det beror ju på att jag inte klarar av att hålla tal eller presentera programpunkter eller stå i cafékassan eller hålla i kontakterna med media eller ansvara för efterfesten eller något annat som innebär en massa obehaglig exponering och panik och råångest. Allting är så jäkla socialt krävande! 
 
Men men...jag sköter ju bokföringen i alla fall. För DET klarar jag minsann av utan några som helst problem. Och jag vet att nästan ingen av de andra skulle klara av det. Alltid något.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback