Städningshelg och mötesnerver

Har städat hela helgen, tillsammans med mamma och syrran. Det är nästan klart nu, både i min och i syrrans gamla lägenhet. Vi är ett sådant bra team! :) 

Picknick på köksgolvet i min gamla lägenhet. Matrasten var välbehövlig, syns det? ;)

Ska bli så skönt att få lämna tillbaka nycklarna, och kunna fokusera mer helhjärtat på vårt nya hem och allt som behöver fixas här.

Just nu ligger fokus dock på att försöka somna. Har både tagit Imovane, spelat Wordfeud och börjat läsa en ny Yaoi-serie, så jag borde inte ha så värst svårt att slappna av. Men det har jag! 

Och det beror förmodligen till stor del på att jag imorgon kväll ska gå på årsmöte med djurrättsföreningen där jag är revisor. Det blir tredje gången gillt, men det känns inte mindre läskigt för det. 

Presentationsrunda, genomgång av föreningens ekonomi, uppläsande och förklarande av revisionsberättelsen, småpratsförväntningar...gaaahh, jag vill inte!! Eller rättare sagt, Ångestmonstret vill inte. För jag har ju de facto ställt upp på detta. Så någonstans inom mig vill jag nog kanske ändå...tror jag.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback