Där kommer jag fan aldrig mer att äta!

Idag har jag varit i Linköping hela dagen, på en kurs om revisorns rapportering. Själva kursen var jättebra, men hotellet där den hölls var för jävligt. Speciellt servicen (eller bristen på denna) i matsalen. 

Redan när jag anmälde mig till kursen lämnade jag information om alla mina kostrestriktioner, men när det blev dags för lunch idag kom det tydligen som en total överraskning för personalen i matsalen att jag behövde specialkost. 

Okej att det kan bli lite kommunikationsmissar - men vi fick liksom tjata på personalen tre, fyra gånger (tack och lov hjälpte mina bordsgrannar mig med det) och de andra kursdeltagarna hann till och med börja med efterrätten innan jag ÄNTLIGEN fick in min huvudrätt. Och personalen bad inte ens om ursäkt utan verkade tvärtom bli irriterade på mig.

Jävla as! I den matsalen kommer jag fan aldrig mer att äta!

Efter kursdagens slut tog jag bussen ut till ett affärsområde och lugnade Lilla Malins nerver genom att strosa runt i gigantisk leksaksaffär (dock utan att köpa något). När Lilla Malin fått sitt ville Stora Malin gå på Ikea och köpa inredning till lägenheten. Fick dock nöja mig med en prydnadskudde och en skohylla, för mer kunde jag inte få med mig på tåget hem till Norrköping. 


Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback