Omvälvande förändringar och välgörande utrensning

Jag fick världens råångest igår kväll. Kröp ihop med kudden i famnen och började gråta. Helt out of the blue liksom. Det är nästan det värsta, att jag inte förstår varför det hände. Det är tillräckligt jobbigt att ha ångest över något jag är medveten om, men att inte förstå vad det handlar om - det är fan vidrigt! :S
 
Men jag har en liten misstanke om vad det hela kan röra sig om. Det är stora och omvälvande förändringar på gång, med liten förvarning och knappt någon betänketid. Det är visserligen positiva saker som är i görningen, men jag var liksom inte mentalt inställd på det. Så då blir det lite för mycket att hantera för Lilla Malin.
 
Idag mår jag dock bättre. Syrran och jag har ägnat större delen av dagen åt att rensa ut en massa gammalt skit ur min lägenhet. Jag har nämligen kommit fram till att jag faktiskt inte behöver spara fakturor från 2006, besiktningsprotokoll för en lägenhet jag lämnade 2010, elavtal som inte gäller längre, reklamerbjudanden som gick ut för ett halvår sedan och dylikt. Så nu har jag en himla massa tomma pärmar och fri golvyta. :P

Kommentarer
Jane83

Förstår precis den ångesten :-S Inte kul. Hur hanterar du det?
Förresten, har du tips på några bra bloggar?

Svar: Eftersom det var på kvällen den här gången så tog jag en Imovane och kröp ner under täcket. Händer det på dagen så försöker jag hålla mig sysselsatt för att skingra tankarna, annars blir det mest att jag sitter och stirrar. Har du några bättre tips? Mottages tacksamt!

Några bloggar jag läser:
http://intersexorwhat.blogg.se/
http://hej.blekk.se/
http://ladydahmer.nu/
http://www.nattstad.se/mylifeisaplay
http://taylorswiftsweden.se/
http://zettermark.blogg.se/
The Worrying Kind

2014-11-17 @ 03:12:04

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback