Så var man ett år äldre

 
Detta möttes jag av när jag öppnade Google förut. :D Och på Facebook dräller födelsedagshälsningarna in. Och mamma ringde redan klockan fem imorse. Det är rätt nice att fylla år ändå. :)
 
Även om jag känner mig fruktansvärt gammal...jag får till exempel inte åka tåg med ungdomsbiljett längre och snart kommer jag inte ha halv arbetsgivaravgift längre...uuuuuäähhh!! :S Med andra ord betraktas jag som vuxen nu. 26 år...usch, jag är verkligen GAMMAL! :O
 
Ingen tårta fick jag med mig till jobbet heller. Blommorna jag gjorde igår kväll föll sönder och samman när jag försökte lyfta upp dem och lägga dem på tårtan imorse. :( Så jag får göra nya i eftermiddag och lägga dessa direkt på tårtorna jag ska bjuda på under helgen, istället för att göra som det står i recepten eftersom det uppenbarligen inte fungerar. Blä.
 
Men men...nu struntar jag i tårtorna ett tag och ägnar mig åt bokslut och deklarationer istället. Ha en superfin Malin-dag, alla fina människor! :)

Kommentarer
jossie

Grattis (:

Svar: Tack! :D
The Worrying Kind

2014-05-23 @ 10:00:33
URL: http://psykotiskaoljud.blogg.se
Caroline

Stort Grattis! (om än en dag försent!)

Svar: Tack! :D
The Worrying Kind

2014-05-24 @ 09:10:15
URL: http://knins.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback