Moralen har kommit till Yaoi-land

Som ni väl alla vet vid det här laget har jag läst och kollat på väääldigt mycket Yaoi det senaste året. Men inte en enda gång har jag sett någon av pojkarna använda kondom, vilket jag funnit enormt provocerande (även om jag, precis som när det gäller inslagen av pedofili och sexuellt tvång, börjat bli lite avtrubbad på denna front).
 
Idag ramlade jag dock över en episod där Chiaki och Hatori (från Sekai-ichi Hatsukoi) faktiskt använder kondom. (Klippte lite i bilderna och gjorde ett kollage för att det skulle bli tillräckligt anständigt att publicera här.)
 
 
Wow! Plötsligt händer det, liksom. :D
 
Kände mig mycket upplivad av detta positiva inslag...tills jag läste läsarkommentarerna till det.
 
 
Gaaaaahh!!!
 
Antingen är denna flicka väldigt väldigt VÄLDIGT ung (alldeles för ung för att läsa Yaoi!) eller också är hon så jäkla nerdekad i Yaoi-träsket att hon förlorat greppet om hur saker och ting fungerar i den verkliga världen (sådana trista saker som könssjukdomar förekommer nämligen inte i Yaoi).
 
Så...jag känner väl att det skulle vara på sin plats med en applåd för Nakamura-sensei - och en sexualundervisningslektion för hennes fans.
 
Men det får någon annan styra med, för själv har jag faktiskt inte tid. För nu måste jag göra mig i ordning inför dagens Göteborgsresa. Trevlig första maj på er, alla fina människor! :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback