Mer än bara pengar tillbaka

När syrran och jag var och shoppade idag så fick jag betala 40 kronor för mycket i en affär. Det var "två för 60" på en produkt, men kassaapparaten var visst inte inställd för den rabatten. Så då gick jag tillbaka och påpekade detta för kassörskan, och så fick hon slå in en massa korrigeringar på kassaapparaten och skriva ut ett nytt kvitto till mig och så fick jag skriva ner person- och adressuppgifter på ett papper innan jag äntligen kunde få tillbaka mina 40 kronor - och under tiden ringlade sig kön lång bakom mig och jag kände mig hyperstressad.
 
Vet inte riktigt om ni kan förstå min stolthet över detta. I vanliga fall brukar jag hålla tyst och gå hem utan att säga något, hellre än att vara till besvär och framstå som sniken. Men idag gjorde jag inte det. Idag hävdade jag min rätt - och det känns jättebra. :)

Kommentarer
Jane

Bra gjort! Jag gjorde nåt liknande häromdagen. Hade köpt hundgodis och när jag öppnade påsen några dagar senare var det bara mögel i påsen :S Tänkte strunta i det just för att är så jobbigt att "vara till besvär", men jag gick tillbaka och fick en ny! Tänk att en sån enkel grej ska vara så stor :)

Svar: Åh, jättebra gjort av dig också! :D
The Worrying Kind

2014-05-11 @ 02:17:56

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback