Dagens duktighet

Ett okänt nummer ringde till mig förut. Jag svarade förstås inte. Strax efteråt fick jag ett SMS från samma nummer, och det visade sig vara den nya kassören i djurrättsföreningen där jag är revisor. Hon ville ställa några bokföringsfrågor till mig.
 
Jag lade ifrån mig mobilen, låtsades inte om att jag sett det och funderade länge och väl på hur jag skulle slingra mig ur denna besvärliga situation.
 
Men sedan satte jag mig vid datorn och öppnade alla dokumenten som har med det senaste bokslutet att göra - och så tog jag upp mobilen och ringde till henne. Samtalet tog över fyra minuter men flöt på riktigt bra, och frågorna hon hade var inte alls så svåra att svara på som jag befarat.
 
Så...nu känner jag mig riktigt duktig. :)
 
Heja Malin! :D (Fast bilden är förstås inte från idag utan från Liseberg strax efter mötet med YOHIO sent i torsdags kväll...men jag tyckte att den passade in här.)

Kommentarer
Caroline

Bra gjort! Jag gillar inte heller okända nummer eller att ringa tillbaka. Så jag har laddat ned appen "vem ringde". (finns flera olika liknande). Den söker på typ eniro/hitta när ett nummer ringer och visar då namnet i displayen så ser jag vem som ringer innan jag svarar. Har räddat mig ifrån telefonförsäljare ett antal gånger och sett till att jag svarat när tex folk från jobbet ringt :)

Svar: Wow, vilken bra app! :D Jag visste inte ens att det fanns något sådant. Har laddat ner Truecaller nu och testat att ringa från jobbmobilen till min privata mobil och det funkar jättebra. Tack för tipset! :D
The Worrying Kind

2014-05-05 @ 08:04:31
URL: http://knins.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback