Anstormning

 
Det har varit lite tyst här på bloggen de senaste dagarna. Anledningen ser ni ovan (blå grafen). Min läsarstatistik har mer än fördubblats! :O Jag blir alltid helt stirrig när något dylikt händer...och så får jag värsta prestationsångesten och kan inte klämma ur mig ett enda litet inlägg. Så därför blir det lite tyst efter sådana här "boomar".
 
Varför har så himla många besökt min blogg de senaste dagarna då? Främst beror det på att jag skrivit några kommentarer hos Lady Dahmer, angående det feministiska panelsamtalet i förrgår. Det sjuka är att jag är mycket väl medveten om att kommentarer hos storbloggare leder till besöksinvasion - och ändå ibland väljer att försätta mig i den situationen! Får väl skylla på mina självdestruktiva tendenser, eller något.
 
Men bara för att jag varit tyst här så betyder det ju inte att min tillvaro varit händelselös. Idag gjorde jag till exempel ett spontanbesök på min stödpersons praktikplats. Hon visste inte om att jag skulle komma, jag bara åkte dit och så ringde jag till henne när jag stod utanför. Har aldrig ringt till henne förut - och hon blev helt chockad och klickade bort mig. :P Men när vi väl fick tag i varandra så satte vi oss och fikade. Jättetrevligt! :) Efteråt fick jag denna kommentar på Facebook...
 
 
Och nu väntar en helg av shopping med syrran, Eurovision Song Contest, besök av stödperson (och den här gången kommer hon till mig, som vanligt), kanske lite klänningssömnad och repetition av onsdagens kurs...och så ska jag försöka klura ut hur i helsike jag (utan att dra på mig ett negativt omdöme) ska bemöta den Tradera-säljare som hävdar att den korsett i storlek Small som hon skickat till mig (fastän det tydligt stod Large i annonsen) minsann visst är en Large.
 
Söt LITEN sak.
 
Själva korsetten får jag visserligen på mig, men kjolen sitter vråltajt och trosorna har jag inte ens försökt med för de ser verkligen minimala ut. Och det står "S" på lappar i alla tre delarna av plagget, men "L" i annonsen, så det är inte jag som inbillar mig. Vad ska jag göra?!? Det rör sig ju inte om några astronomiska penningsummor, men det är i alla fall en principsak - man ska inte lura folk! :O

Kommentarer
Caroline

Har du testat att ta ett foto och skicka? Ett där lapparna med storlek syns :)

2014-05-09 @ 20:47:19
URL: http://knins.wordpress.com

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback