Nej, nej, nej - yay, yay, yay!

Dagens tre NEJ:
 
NEJ 1. Jag fick VG- på första inlämningsuppgiften i genuskursen. Jag hatar att få ett betyg med ett minustecken efter, det spelar ingen roll att minustecknet blir "osynligt" i betygssystemet och att det i slutänden bara kommer stå VG rakt upp och ner. När läraren sätter dit ett litet minustecken är det som om hen vill säga att "jag ger dig högsta betyg, men tro fan inte att du är bra för det".
 
NEJ 2. Putin är tydligen nominerad till Nobels Fredspris. Om detta är ett skämt så är det ett jävligt dåligt sådant. Hur fan kan någon som behandlar sina egna medborgare så jävla vidrigt bli nominerad till ett fredspris?!
 
NEJ 3. Det finns uppenbarligen ingen gräns för hur tröga somliga människor får bli. Hur kan man ens komma på tanken att ursäkta sig med att "det var inte jag som gjorde det, det var programmet" när jag efter avslutad revision pekar på uppenbara, massiva felaktigheter i bokslutet?! Även om man gör bokslutet i ett bokslutsprogram så är det faktiskt fortfarande redovisningskonsulten, och inte programmet, som upprättar bokslutet - programmet är bara ett hjälpmedel i denna process. Hur svårt kan det vara att fatta det?! Jag blir så trött...
 
Dagens tre YAY:
 
YAY 1. Jag ska få en jobb-dutt! :D (För er som inte kan Malin-språket så betyder det en smartphone med jobbabonnemang.)
 
YAY 2. Körsbärsdalens telefoner är visst fortfarande ur funktion. Sedan igår går det att ringa FRÅN oss, men det går fortfarande inte att ringa TILL oss. Så jävla skönt! För min del får det gärna fortsätta vara så ett tag till... ;)
 
YAY 3. Jag har kommit underfund med hur man omvandlar YouTube-klipp till låtar i mp3-format. Så nu går soundtracket till Sekai-ichi Hatsukoi på repeat både på jobbet och här hemma (och snart även i min mp3-spelare, när jag orkar lägga in det där).
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback