Kvinde-Terzet

 
Jag kan inte fatta att ett klipp från den senaste svenska uppsättningen av min absoluta favoritmusikal Atlantis legat uppe på YouTube i flera månader utan att jag har lagt märke till det. Men sedan syrran visade mig det har jag tittat på det X antal gånger. Och jag har mejlat till personen som lagt upp det och frågat om hen möjligen har tillgång till fler klipp eller kanske till och med hela musikalen...?
 
Detta är alltså en av mina besattheter (för er som inte redan har fattat det). De Geergymnasiet satte upp sex föreställningar av Atlantis i början av juni 2011 - jag var på fem av dem. Sista gången var jag till och med klädd och sminkad i samma stil som skådespelarna - och på hemvägen "hittade" jag en plansch (det krävdes ett visst mått av våld och kreativitet för att komma åt den) som jag tog med mig hem och som alltsedan dess pryder väggen i mitt kök.
 
 
Åååh...jag bara ÄLSKAR den här musikalen!! Den är liksom alldeles...alldeles underbar!
 
Vill ni ha min eviga tacksamhet? Fixa fram en dvd med De Geergymnasiets version av Atlantis från 2011 (och gärna den från 2005 också).

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback