Nerdrogad arbetsnarkoman

Jag har fortfarande inte gråtit över det hemska som drabbat mig. Märkligt. Det är ju annars mitt naturliga sätt att reagera när jag behöver ge utlopp för starka känslor.
 
Sedan i förrgår kväll går jag på starka tabletter som ska hindra infektionsutbrottets framfart. Läkaren föreslog salva istället, eftersom tabletterna kan ge så otäcka biverkningar, men jag valde tabletterna. Vilket kanske var dumt, eftersom vi är inne i vår absoluta högsäsong på jobbet och jag behöver vara skärpt som fan. Istället raglar jag runt på kontoret och är så yr att jag ibland måste ta stöd mot väggar och skrivbordskanter. Jag är febrigt varm och tillbringar en stor del av min arbetstid med att klunka i mig kall saft borta i köket. Jag har ont i huvudet och känner mig fruktansvärt illamående och bara väntar på att jag ska börja kräkas över alla deklarationsblanketter.
 
Ändå tilbringar jag elva timmar om dagen på kontoret. Och jag får förvånansvärt mycket gjort.
 
Fortsätt jobba, fortsätt jobba...bara fyra dagar kvar till deklarationsdeadline nu!
 
Vad gör man med äckliga små blåsor som kliar som satan? Man sätter flashiga Hello Kitty-plåster över såklart! Så slipper man se eländet, samtidigt som det hindrar vassa naglar från att klia sönder dem.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback