San Francisco i bilder

Okej. Nu har det gått nästan en hel vecka sedan syrran och jag kom hem från San Francisco och det börjar bli hög tid att publicera de utlovade bilderna från resan. Så här kommer de.
 
På tåget mot Kastrup. Två trötta, nervösa och förväntansfulla resenärer.
 
Första morgonen i Castro.
 
Guidad rundvandring i Castro. Vi fick bland annat se "den bögigaste kyrkan utanför Vatikanen" (enligt guiden), en lågstadieskola med tema mänskliga rättigheter och konst, ett fönster fullt av barnförbjudna Barbie-dockor och en massa vackra gamla hus. Man måste ju bara älska Castro!
 
Syrran och jag gick även på en egen liten rundvandring, i kvarteret där två av mina romankaraktärer bor.
 
Jag ville inte att Ångestmonstret skulle följa med på resan, men det gjorde hen förstås ändå.
 
Fina, harmoniska Japanese Tea Garden. Lämpligt nog gick vi på guidad rundvandring där just den dagen då jag ansattes som värst av Ångestmonstret. Det hade en väldigt lugnande effekt på mig.
 
Los Angeles. Så...stort!
 
Vet ni vad skyskraporna bakom mig är för något? Revisionsbyråer! En byrå per skyskrapa. OMFG! Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över att slippa jobba i Los Angeles.
 
Staples Center. Platsen som varit mitt Mecka ända sedan jag fick besked om att jag blivit utvald till att få köpa några av de allra bästa biljetterna till en av Taylors konserter där.
 
Taylor! OMG, det är faktiskt Taylor! På riktigt! Jag tror jag dör...
 
Buena Vista Park. Branta backar, söta ekorrar, höga träd och vacker utsikt mot Golden Gate-bron. Nattetid även tillhåll för hemlösa, knarkare och cruisande bögar - men vi föredrog att gå dit på dagtid.
 
Japantown. Syrrans favoritkvarter i San Francisco (det skulle nog ha varit mitt också om inte Castro funnits).
 
Union Square. Det blir inte mer fancy än såhär i San Francisco.
 
Spårvagnar! Åh, jag ÄLSKAR spårvagnar! Kön till de riktigt gamla spårvagnarna var mördande lång, men väl värd att stå i.
 
Orphan Andy's. En liten dygnet-runt-öppen diner mitt i Castro, med charmig inredning och feminina bögar som servitörer - ge mig en enda anledning till att detta INTE skulle vara min favoritrestaurang. I love it!
 
San Francisco slår nog rekordet i störst utbud av gratistidningar på stan. Det finns hur många som helst, för alla smaker.
 
Noskiga skyltar finns det också gott om.
 
Fisherman's Wharf. Stadens turistfälla nummer ett. Buskmannen och Alcatraz var himla spännande att se - annars var det mest krimskramsbutiker och turister. Och fåglar!
 
Jag kommer att sakna San Francisco. I synnerhet Castro. Ååååhh...
 
Men hur fantastisk resan än var, måste den ju ta slut någon gång. (Om ni undrar vad rökmolnen på den nedersta bilden är för något, så kan jag ju upplysa om att vi flög genom röken från den stora skogsbranden).
 
Åååh, min lilla skatt! Det var så himla underbart att se henne igen. Hon verkade väldigt lycklig över att se mig också. Men jag vet inte vad hon blev mest glad över - mig eller regnbågsleksaken jag köpte åt henne i Castro. ;)

Kommentarer
Lillasyster

Aaaw, vad fint kollage det blev :) Och med lillskrutt också <3

2013-08-31 @ 21:56:24
Livrädd

Om jag ska styra upp Los Angeles bibliotek får du faktiskt stå ut med att jobba i en av revisionsskraporna! :P Tack för kortet och alla bilder här!

Svar: Hm...nja...du slipper väl styra upp biblioteket då. :-P
The Worrying Kind

2013-09-03 @ 11:42:31

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback