Kulturell korvstoppning

Herregud, vad trött jag är nu! :tired: Syrran och jag har hållit igång hela dagen och sprungit runt på jag vet inte hur många Kulturnatten-evenemang. :) Det känns verkligen i fötterna och jag fattar inte hur vi ska orka springa runt på stan och shoppa med mamma i flera timmar imorgon. :O
 
Men det gör inget...för vi har haft jätteroligt! :) Lite jobbigt blev det förstås ibland - när det var för mycket folk och när det var för lite folk. I fullpackade lokaler känner jag mig trängd och kan jag inte andas, och i nästan tomma lokaler känner jag mig fruktansvärt utsatt - och kan inte andas då heller. :bigeyes: Så de bästa evenemangen var de som hade lite lagom många besökare. Men allting var ändå väldigt roligt, och jag har världens finaste syster som förstår att jag tycker vissa saker är jobbiga och tar hänsyn till det. :thumbup:
 
Det är svårt att gå hemifrån när det sitter världens sötaste lilla kisse i fönstret och tittar långt efter en. Och det vet hon ju om, den lilla busungen, så hon ser extra ynklig ut när jag går förbi. :P
 
När jag ändå hade kameran framme passade jag på att fota Brian Kinney-bilen och The Ark-bilen som brukar stå parkerade på gatan utanför hos mig. Jag har själv döpt dem, och det kanske inte är så svårt att lista ut varför jag har gett dem just dessa namn...? ;)
 
Det har varit en himla regnig dag idag. Så vi gick in i en leksaksaffär och köpte varsitt litet paraply (med betoning på LITET). Jag köpte förstås ett med Hello Kitty på! :D Och sedan gick jag runt och blev sur varje gång det slutade regna och jublade av glädje varje gång det började regna igen...för jag ville ju ha mitt jättefina paraply uppfällt hela tiden! ;)
 
Sveriges Television och Sveriges Radio hade öppet hus. Vi kikade runt i lokalerna, träffade en apa och lyckades nätt och jämnt undvika att bli intervjuade i ett Östnytt-inslag.
 
T-A-N-G-O. Jag stod och retade mig på det heteronormativa i den här dansen - tills syrran upplyste mig om att det från början var en pardans som enbart män ägnade sig åt. Då blev det förstås genast mer intressant i bögfetischisten Malins ögon. ;)
 
Strykjärnet måste fan vara en av stans coolaste - för att inte säga vackraste - byggnader. :thumbup: Extra fint blev det nu ikväll, när solljuset låg på och fick hela byggnaden att lysa. :)

Kommentarer
Lillasyster

Du kan inte ha världens finaste syster, för det har jag <3

Svar: <3
The Worrying Kind

2012-09-30 @ 00:34:26

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback