Dagens hemliga utflykt

Det är lite spännande med hemliga utflykter, tycker jag. Att hoppa in i bilen och inte få veta vart vi ska förrän vi är en bra bit på väg (eller till och med framme). Idag skulle vi till Västervik. Jag hade aldrig varit där innan, så det var kul. :) Det visade sig vara en trevlig liten stad med många vackra gamla hus, och vi lyckades hitta en restaurang som hade ett jättegott vegetariskt alternativ. :thumbup:
 
På minussidan kan ju nämnas regnet som gjorde oss alldeles våta innan vi hann tillbaka till bilen där paraplyerna låg till ingen nytta, alla midsommardagsstängda affärer, den långa bilresan som gjorde mig lite illamående samt en restaurang vi hade tänkt äta på men som vi valde bort eftersom det dels var så himla dyrt och dels inte fanns någon vegetarisk rätt på menyn (de erbjöd mig lite sparris som jag inte tål och rödbetor som jag inte tycker om).
 
Men sällskapet var trevligt och vi hade jättekul. :) Jag är absolut nöjd med dagen. Men faaan, vad trött jag är nu...jag är inte van vid dessa sena kvällar! Så...godnatt! :tired:
 
Torghandeln är tydligen ett minne blott.
 
Stan var full av söta gamla små hus.
 
En revisionsbyrå fanns det minsann också. :D
 
Och titta här, något så sällsynt och antikt som en telefonkiosk! ;)
 
Hysch hysch!
 
Yes, there are many good things in my life right now. :thumbup:
 
Sakta vi går genom stan...
 
Bye bye, Västervik! Kanske ses någon mer gång. :)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback