Djuriskt

Jag trodde att jag skulle behöva Imovane igår kväll, men det gick bra ändå. :thumbup: Jag gav ifrån mig några gnällande läten, och då kom kissen upphoppande i sängen och lade sig tätt intill mig. Jag använde henne som huvudkudde en stund - vilket mitt öra inte riktigt uppskattade eftersom det brummade som fan när kissen spann. :P Men det var himla rogivande i alla fall.
 
 
Hela förmiddagen idag tillbringade jag ute hos en kund. Lite läskigt, men mest roligt. :) Tack och lov hade jag en kollega med mig - annars skulle det nog mest ha varit läskigt. Där fanns en sådan där blodtörstig Malin-hatande best (en hund alltså), så jag kände att jag blev lite ofokuserad på kundens bokföringsfrågor emellanåt när den där varelsen kom för nära. :bigeyes: Det spelar ingen roll att den var liten och uppenbart jättesnäll - hundar är helt enkelt inte min grej.
 
 
Efter jobbet umgicks jag med mamma och syrran några timmar. :) Sedan skulle de iväg på julkonsert, och jag begav mig hemåt. Och nu sitter jag och funderar på om jag ska gå och duscha eller skriva någon sida på Sherwoodromanen eller lägga mig och läsa Hungerspelen...och tills jag bestämmer mig för vilket det blir, sitter jag här och lyssnar på Lyckopillrets senaste alldeles underbara YouTube-video...
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback