Bortglömd?

Psyk skulle ha ringt klockan 10 igår, för uppföljning om ökningen av min medicindos. Men ringde det någon klockan 10? Nej. Och inte senare under dagen heller. :(

Jag brukar inte direkt se fram emot att psyk ska ringa, men just den här gången har jag faktiskt några saker jag vill ta upp med dem:

  • Jag behöver ett intyg till Arbetsförmedlingen om att jag har social fobi, så att de kan hjälpa mig att komma in på arbetsmarknaden.
  • Tandläkaren säger att jag biter ihop med tänderna på nätterna, och för det skulle jag behöva en bettskena - och jag har hört att man kan få frikort till tandläkaren om man har psykiska problem.
  • Jag behöver mer medicin och jag skulle föredra 150 mg-tabletter, för det är jobbigt att behöva ta tre 50 mg-tabletter varje morgon.

Så det är väl bara att hoppas att de ringer efter helgen istället. De kan väl inte ha glömt bort mig?! :S


Kommentarer
Lillasyster

Nää, måste ju ha blivit nån miss bara. De ringer säkert på måndag eller i veckan :)

2011-04-16 @ 21:05:55
Fobisk

Min erfarenhet är att de brukar vara punktliga. Tror läkaren i fråga var sjuk. Du får säkert svar när han/hon ringer nästa vecka!

2011-04-17 @ 03:54:14
URL: http://fobisk.blogspot.com/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback