Min evolution

Om mindre än en vecka är det slutseminarium. Jag ska stå framför klassen i 15-30 minuter ungefär. Tanken borde göra mig livrädd. Jag borde ligga sömnlös på nätterna med världens ångest. Men det gör jag inte.

Hade det varit på gymnasiet skulle jag ha jag dött. Eller snittat upp handleden och hyperventilerande gråtit mig igenom redovisningen. Jag skulle ha hatat lärarna som tvingade mig till det, hatat mig själv för att jag inte klarade av det som alla andra, hatat hela världen för att ingen förstod mig.

Men det är fyra år sen jag gick ut gymnasiet. Jag har utvecklats som fan sen dess. Det måste jag ha gjort, för när jag tänker på slutseminariet får jag bara ett litet nervöst pirr i magen. Varken mer eller mindre.

Kommentarer
Maria

Du har utvecklats något enormt och jag är så stolt över dig! Slutseminariet kommer att gå bra och för säkerhets skull håller jag alla mina tummar. (Som de flesta har jag två stycken, men "alla" låter ju lite mer...)

2010-05-31 @ 20:49:16
Lillasyster

Du är så jätteduktig, min älsklingssyster! <3 :)

2010-06-01 @ 17:36:12

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback