Tandläkarbesök 😁


Idag har jag varit hos tandläkaren. 😁 Märklig som jag är så tycker jag att det är jätteroligt att gå dit, och inte alls läskigt - jag blev jätteglad när jag hittade kallelsen i brevlådan för ett tag sedan, det var nästan som att bli bjuden på kalas. 😉 Allting såg fint ut, jag hade förstås tandsten som vanligt men inga hål. Så nu när jag fått tandstenen borttagen och tänderna polerade behöver jag inte gå dit igen förrän om sisådär ett år, för att ta bort tandsten nästa gång - såvida inte min sista kvarvarande visdomstand börjar bråka, men det hoppas jag verkligen att den låter bli.

Mottagningen hade bytt datasystem, vilket innebar att alla mina hälsouppgifter behövde läggas in på nytt. 😵 Tandsköterskan frågade om jag är fullt frisk och trodde väl att hon skulle få sätta en enkel bock i ja-rutan, och jag frustade roat fram ett nej - och vi konstaterade ganska snabbt att det nog skulle bli enklare att gå in i det gamla systemet och kopiera uppgifterna om åkommor och mediciner därifrån än att jag skulle rabbla upp allting för henne. 😉 Den enda justering vi behövde göra från de gamla uppgifterna var att ta bort Imovane från medicinlistan och lägga till Quetiapin. Hon förtydligade även att jag är allergisk mot avokado, eftersom alla kanske inte känner till att den ingår i familjen stenfrukter och de tydligen använder någonting på mottagningen som innehåller eller korsreagerar med just avokado, jag kommer inte ihåg exakt vad hon sa. Dessutom lade hon till latex bland allergier, eftersom jag får utslag när jag haft handskar på mig för länge. Det är tydligen också viktigt för dem att veta på mottagningen.

På väg därifrån tänkte jag gå förbi mataffären och handla lite. Och i en glasruta på stan skymtade jag en tjej med jättefina kläder och hann tänka att "vilken cool stil den där tjejen har!" - innan jag insåg att det var min egen spegelbild. 😂😂😂 Hm. Ja. Men det är väl bra att jag har kläder som jag gillar, antar jag. 🤷‍♀️ Och nu ska jag nog snart försöka sova, det verkar onekligen som att jag behöver det. 😉

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback