Tredje bĂ„gskyttelektionen đŸč

IkvĂ€ll var det dags för bĂ„gskytteskola igen. Det var svĂ„rare ikvĂ€ll, tyckte jag. Förmodligen pĂ„ grund av att vi fĂ„r lĂ€ra oss mer och mer och behöver tĂ€nka pĂ„ fler och fler detaljer hela tiden. I början Ă€r det ju liksom bara att skjuta...men nu Ă€r det sĂ„ mycket mer Ă€n sĂ„. Idag fick jag bland annat öva lite extra pĂ„ att ha fingrarna pĂ„ högerhanden lagom böjda, att fĂ„ strĂ€ngen nĂ€rmare ansiktet nĂ€r jag siktar och att ha en mer följsam rörelse nĂ€r jag drar pilen bakĂ„t.

En av trĂ€narna mĂ€rkte nog att jag blev uppstressad av att försöka komma ihĂ„g alla moment och göra allting rĂ€tt, för hon stĂ€llde sig precis bredvid mig vid ett tillfĂ€lle och sa skĂ€mtsamt att nu skulle hon stĂ„ dĂ€r medan jag sköt och kontrollera att jag gjorde allting perfekt. Jag skrattade lite nervöst till svar och kĂ€nde hur Duktig Flicka-syndromet mattades av lite.

Min nyfunna bĂ„gskyttekompis (som jag förresten dristat mig till att skicka en vĂ€nförfrĂ„gan till pĂ„ Facebook sedan vi sĂ„gs sist - och som till min lĂ€ttnad och glĂ€dje accepterat denna förfrĂ„gan) höll med mig om att det kĂ€ndes svĂ„rare ikvĂ€ll Ă€n tidigare lektioner. Vi hade inte sĂ€llskap hem ikvĂ€ll, för hon var lite sjuk och valde dĂ€rför att ta bussen istĂ€llet för att gĂ„. Det gjorde mig bĂ„de besviken och lĂ€ttad pĂ„ en och samma gĂ„ng - Ångestmonstret var nöjt förstĂ„s, men den modigare delen av mig hade uppskattat en pratstund pĂ„ hemvĂ€gen.

Skadan frĂ„n förra veckan Ă€r förresten nĂ€stan helt lĂ€kt nu. Eventuellt kommer jag fĂ„ ett par nya mĂ€rken efter ikvĂ€ll, men inte alls lika hemska som det frĂ„n förra veckan. IkvĂ€ll fick jag nĂ€mligen lĂ„na ett ordentligt, lĂ„ngt armskydd redan frĂ„n början. 👍

Kommentarer

TĂ€nker du skriva en kommentar?

Vad gullig du Àr! Jag blir jÀtteglad nÀr jag fÄr trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. OlÀmpliga kommentarer, sÄsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.



Namn:
Kom ihÄg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback