Malin 31 år

Jahapp. Så var jag trettio plus då. Det känns inte särskilt speciellt faktiskt. Eller så är det bara jag som är inne i en melankolisk period. När jag fyllde 29 var jag nedstämd, när jag fyllde 30 var jag exalterad och nu när jag fyller 31 är jag typ nedstämd igen. Jag pendlar himla mycket i måendet för närvarande, men grunden verkar vara nedstämdhet. Idag var jag till och med nära att börja gråta på jobbet. Hoppas att det vänder snart. Jag vill ju vara glad och må bra. ❤

Så himla fin tårta jag fick av kollegorna! 🎂

Rosa och choklad...kollegorna känner mig. 😉

Telia har koll på läget... 😉 Jag kontaktade kundtjänst för att försäkra mig om att de verkligen har rätt personnummer inlagt på mig och det har de tydligen...så jag vet inte vad som gått snett. 🤔 Men födelsedagspresenten fick jag behålla i alla fall. 😊

Cajsa Färlin med den fantastiska showen "Kom ut ikväll - En liten lesbisk show" förgyllde min kväll. 💖🏳️‍🌈 I publiken satt även två andra tjejer från Pride-familjen, men jag hälsade bara lite kort på dem efteråt och lomade sedan hemåt. Hade velat umgås med dem efter showen, men fylldes av osäkerhet över om de verkligen ville ha mig med (gammal skada från skolans hårda värld) så jag dröjde mig inte kvar.

Nu ligger jag hemma i sängen och känner mig lite dämpad och funderar på att se några avsnitt av Gentleman Jack. Tänker att det kanske kan vara en trevlig avslutning på födelsedagen.

Kommentarer
Telia Sverige

Vi passar på att säga grattis på födelsedagen (en dag i efterskott!) även här.
Tårtan ser fantastiskt god ut! :D

Ha nu en superfin helg!

/Lisa, Telia kundservice

2019-05-24 @ 10:38:38
URL: http://https://www.facebook.com/telia/

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback