Uppringd av hemligt nummer

Kvart över sju imorse ringde min telefon, och det var ett hemligt nummer. Jag svarade såklart inte, det gör jag aldrig på hemliga nummer.

Två minuter senare ringde telefonen igen, den här gången var det ett synligt nummer och jag förstod att det var samma person som gjorde ett nytt försök. Men jag svarade inte då heller, eftersom numret inte fanns i min telefonbok och jag inte fick upp några träffar när jag sökte på det.


Jag kände mig obehaglig till mods och undrade vem som rimligen kunde tänkas ringa mig så tidigt på morgonen. Kanske någon kund? Jag befann mig hemma i hallen och skulle snart gå till tåget för att åka till psyk i Linköping, och det har hänt förut att kunder letat upp mitt privata nummer när de inte fått tag i mig på jobbet (vilket jag by the way inte uppskattar 😒). Men jag tänkte att om det är något viktigt så skickar väl personen ett meddelande...

...och efter fyra minuter fick jag ett SMS från numret, som visade sig tillhöra min psykolog. Hon ställde in dagens samtal på grund av sjukdom. Tråkigt, både för henne som är sjuk och för mig som får vänta ytterligare två veckor på nästa samtal. Men jag blev i alla fall glad över att få hennes mobilnummer (som jag nu lagt in i telefonboken så att jag kommer svara om hon ringer fler gånger i framtiden). Inte för att jag kommer hålla på och ringa till henne (obviously 😜) men för förtroendet att få tillgång till det och för omtanken att meddela mig innan jag hann sätta mig på tåget till Linköping. 👍

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback