Rosa tankar


Nu är håret rosa igen. 😊 Och den här gången kommer den ljusa nyansen förhoppningsvis hålla ännu längre än vanligt, det är en ny sort. Yay! 😄

Sist jag färgade håret rosa var dagen innan Gudrun Schyman skulle komma till Norrköping och hålla torgmöte i slutet av augusti. Och nu färgade jag det dagen efter att hon meddelat att hon avgår som partiledare och tillträder som rektor för den nystartade F! Akademin. Inte för att mina regelbundna frisörbesök har någon direkt koppling till Gudrun, men ändå...ett intressant sammanträffande.

När jag fick beskedet om Gudruns avgång igår kväll fick jag först panik och blev himla upprörd. Men när det fått sjunka in lite insåg jag att det nog kan föra någonting positivt med sig också. Gudrun är fantastisk och jag är glad och tacksam över att hon kommer fortsätta ha en stor roll inom partiet och fortsätta sprida kunskap och engagemang. Men som partiledare blir det i media lätt himla mycket fokus på henne som person så att partiet, politiken och övriga politiker riskerar att hamna lite i skymundan, så det skulle kunna vara positivt om någon annan får ta över rollen som frontfigur. Som Gudrun själv uttrycker det - det är svårt för andra att växa i hennes skugga.

Nu finns förresten filmen Gudrun - Konsten att vara människa att se på SVT Play. 😊 Se den, peppas och förbered för den fortsatta kampen!

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback