Effektiv och positiv söndag

Jag har verkligen haft dunderenergi idag. Skuttade upp vid halv sex och satte mig och pluggade. Men att läsa vetenskapliga artiklar på engelska om japansk nationalism visade sig vara ganska sövande, så vid sjutiden återvände jag till sängen och sov i tre timmar till. 

Trots det, och trots att jag spelat jättemycket Sims och tillbringat ohälsosamt mycket tid på The Swift Life, har jag ändå hunnit med massor idag. Jag har diskat och tvättat tre maskiner och lagat två klänningar och dammsugit och torkat golven och städat badrummet och bäddat sängen och läst flera kapitel i andra Game of Thrones-boken och jag vet inte allt. 

Känner mig mycket nöjd, om än förvånad. Det är ju ändå söndag, och då brukar jag ju inte må så bra. Men jag är tacksam så länge det varar. Jag vet ju att jag kommer må skit, om inte förr så i början av februari. 

Vet inte riktigt hur jag ska hantera ettårsdagen av kissens död. Tack och lov är det en lördag, så jag kan barrikadera mig i lägenheten och sörja ifred utan att behöva träffa och vara trevlig emot en massa folk.

Jag har förresten känt hennes närvaro väldigt starkt idag. Jag gör det ibland när jag är halvsovande, då kommer hon upphoppande till mig i sängen och jag sträcker ut handen för att klappa henne. Men idag har jag tydligt känt av henne även i klarvaket tillstånd. Det känns så fint att veta att hon finns här hos mig, även om det inte är på samma sätt som förr. ❤

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback