Besöksinvasion

Det brukar oftast vara ett ganska jämnt flöde av besökare här på bloggen. Så när det plötsligt ökade lavinartat igår kväll fick jag lite lätt panik... 
 
 
Ni ser ju skillnaden. Helt sjukt! Jag kunde ganska snabbt konstatera att det hade med uthängningsinlägget att göra, men det var ju inte precis någon lugnande information. Att mitt namn publiceras bland tusentals andra är en sak, men någon invasion på min blogg vill jag inte veta av. 
 
Jag känner mig dock lite lugnare nu ikväll, efter att ha upptäckt den sannolika källan till det hela. Tjugo i nio igår kväll uppmärksammade SVT uthängningen av oss "demokratiterrorister", och det var strax efter det som en massa människor började googla på detta och på så sätt halkade in på min blogg. Inte nödvändigtvis någon rabiat rasistpöbel alltså, utan bara "vanligt folk" som ville söka mer information om uthängningen. 
 
Så...välkomna hit. Inte för att jag är överförtjust i att möta nya människor, men om ni är vänligt sinnade och finner det jag skriver intressant så får ni väldigt gärna fortsätta hänga här.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback