Utvecklingen av min inställning till mens

Malin 12 år: Använder tjocka bindor under hela mensen och även några dagar innan den ens börjat. Byter binda nästan varje timme. Knyter en tröja runt midjan så att den hänger ner över rumpan och döljer eventuella fläckar. Är livrädd att det ska synas, märkas, has åsikter om.


Malin 29 år: Upptäcker vid ett toalettbesök på jobbet att det är blod i trosorna. "Jaså, den här kommit nu." Går lugnt tillbaka till skrivbordet och arbetar en stund till. Tar vid nästa toalettbesök med en binda till toaletten, bär den fullt synlig i handen genom hela kontoret. Och om jag känner för att ha en vit klänning på mig så har jag det, oavsett vilken dag i månaden det är.

Snälla småflickor, SLAPPNA AV! Det är bara lite blod. Det är inget att skämmas över. Det är naturligt.


Kommentarer
Klara

Gud vad glad jag blev att läsa detta inlägg. =) Alla borde känna så! Jag har själv gått runt med tröjan knuten runt midjan flera gånger. Fast som du var det många år sedan jag smög med mina mensskydd. =P
Jag bytte till en Monthlycup från menskopp.se för några månader sedan och livet blev liksom ännu lättare då. Slipper ta med extra mensskydd för jag har det ju redan i kroppen =P

2017-06-22 @ 10:53:32

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback