Musik i studienarkomanens öron

Jag skickade ett bönande mejl till läraren igår och bad henne läsa min komplettering så snart som möjligt för mina nerver skulle inte klara av att vänta med besked till omtentatillfället i augusti. Och idag fick jag detta svar... 
 
 
Så himla skönt! Jag trodde att det här eländet skulle förstöra hela sommaren för mig, men nu kan jag alltså släppa det och fokusera på andra saker. Som att börja förbereda mig inför höstterminen. Jag tjuvstartade förresten redan igår med detta genom att börja läsa Det andra könet av Simone de Beauvoir. En tegelsten på nästan 900(!) sidor. Så jag kommer ju ha att göra i sommar... Trodde att den skulle vara extremt mossig, med tanke på att den gavs ut redan 1949, och vissa saker känns väl lite sådär men på det stora hela är den helt underbar. Måste dock läsa väldigt koncentrerat, det är ingen lättläst text en kan slöläsa precis. 
 
 
Men just nu hyser jag inga större planer på att läsa faktiskt. Har dragit igång Speak Now-skivan och ämnar sätta mig vid symaskinen. 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback