Psykiatrisk vecka

Idag inleds Psykiatriska veckan här i stan. Personligen kommer jag nog inte gå på något av evenemangen i år heller - på dagtid jobbar jag ju och på kvällstid pluggar jag (under hösten har jag haft en studietakt på 50 procent men från och med förra veckan har jag gått upp till 100 procent så det är ganska mycket läsning just nu!)...så jag har inte riktigt samma tid till att besöka detta fina arrangemang som jag hade för fem år sedan, när jag var arbetslös. 
 
Synd att det inte är förlagt till helgen. Fast då har jag ju fullt upp med studier och musikalbesök förstås. Men vet ni, det gör ingenting. Hade det varit någon föreläsning om typ social fobi så hade jag kanske prioriterat annorlunda. Men som det är nu fokuserar jag på annat. För jag mår rätt bra (bortsett från att världens undergång är nära och människor är dumma i huvudet och allt det där), och känner inte lika stort behov av sådana här sammanhang som jag nog gjorde förr. 
 
Den här veckan kommer jag (när jag väl är mer eller mindre ledig) att gå på yoga, träffa Pride-familjen och (förstås) gå på musikal. Aktiviteter som främjar mitt psykiska välmående. Så en kan väl säga att jag också får en psykiatrisk vecka, trots allt. Och jag hoppas att ni också får en fin vecka. Ta hand om er! 
 

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback