Lilla Malin och Ångestmonstret i Göteborg

Jag är i Göteborg nu, ska gå en kurs. Jag har verkligen sett fram emot detta, men nu känner jag mig inte så motiverad som jag borde göra.

Ångestmonstret började leva rövare timmarna innan tåget skulle gå och talade om för mig att jag inte alls ville åka iväg någonstans, jag ville bara stanna hemma i lugn och ro. Detta är standardscenariot när jag ska åka någonstans, men den här gången höll det i sig. Det håller fortfarande i sig, jag ligger i min hotellsäng i Göteborg nu och vill mest bara åka hem igen. Har tagit en Imovane, så förhoppningsvis blir jag lugnare snart.

Apropå Imovane så är detta första gången på flera månader som jag tar en hel tablett. Har tagit en halv varje gång hela hösten. Men nu känner jag att det är läge att ta en hel, bara ikväll. Jag är så jävla stissig.

Tågresan tog över fyra timmar totalt. Och när jag kom fram velade jag mellan att åka spårvagn eller taxi till hotellet. Två jobbiga alternativ, men i mitt halvhysteriska tillstånd kändes taxi som det bästa alternativet. En vänlig människa som skjutsade mig ända fram till hotellets entré. Han var tack och lov inte särskilt pratglad av sig, så det gick rätt bra.

Kursanordnarna är informerade om mina allergier, så förhoppningsvis kommer jag inte riskera att dö under de här dagarna. Men jag är ändå orolig. Det känns inte alls bra att behöva äta mat som någon annan än jag själv har lagat.

Själva kursen är jag också nervös för. Jag vet att jag kommer behöva prata inför "klassen" och att vi ska göra ett stort grupparbete under de här dagarna...vilket ju inte precis räknas till det bästa jag vet. Men jag får hoppas att det går bra ändå. Jag har ju varit på kurs förr och överlevt.

Mensen är försenad/utebliven också. Den skulle ha kommit för typ en vecka sedan. Det är första gången den inte kommer som den ska sedan jag började med P-piller för ett år sedan, så det gör mig ju också rätt nojig...vilket antagligen fuckar upp den ännu mer.

Suck. Nu ska jag försöka sova. Hoppas innerligt att jag mår bättre när jag vaknar imorgon bitti! Måste vara skärpt de här dagarna...

På vägen till tågstationen passerade jag min favoritplats - teatern. Det kändes jättekonstigt att bara gå förbi när jag visste att föreställningen skulle börja snart - jag borde sitta bänkad ju! Himla jobbigt...
När jag skulle byta tåg i Södertälje fick jag till min stora glädje känna vinterns första snö knarra under skorna. ❄
Utsikten från mitt hotellrum.
Trött liten flicka med hemlängtan.

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback