Duktig Flicka med hemlängtan

Ligger i hotellsängen och försöker sova. Imorgon bär det av hemåt igen, det ska bli skönt - jag längtade ju hem redan innan jag lämnade Norrköping i söndags. 😵 Kursdagen idag har varit rätt bra. Vi har skrattat mycket i gruppen idag, men min prestationsångest har dragit ner mitt humör emellanåt. Det är Duktig Flicka-syndromet som spökar. Om jag gör lite fel på en räkningsuppgift så går världen under och jag känner mig helt värdelös. Tar mig dock upp ur de där dipparna ganska snabbt igen, så förhoppningsvis hinner inte folk runtomkring märka någonting (fast det känns som att en av lärarna anar lite hur det ligger till). Till skillnad från när jag var yngre och ställde till värsta dramatiska scenerna med tårar och sönderrivna papper och så vidare. Det är inte lätt att vara Duktig Flicka.

Hade tänkt att jag skulle passa på att besöka Kawaii och Shock nu när jag är i Göteborg, men när kursen väl slutar om dagarna är det bara så mörkt och kallt ute och jag är så trött, så jag går bara en sväng till närbutiken och köper något att stoppa i magen och sedan barrikaderar jag mig i mitt hotellrum. Sådana där storslagna utflykter får genomföras vid något annat tillfälle, när jag bara är här för mitt eget höga nöjes skull.

Nu vill jag bara hem och pussa på min katt. Jag vet att hon har det bra, jag får regelbundna rapporter hemifrån, men jag saknar henne så himla mycket! Min lilla skatt... 🐈❤

Nej, nu får jag faktiskt ta och sova. Och förhoppningsvis drömma något trevligt och lugnande. Natti natti!

Bilder från tidigare idag. Att fota rummet brukar annars vara bland det första jag gör när jag checkat in på ett hotell. Men jag har ju som bekant inte varit fullt så entusiastisk som jag brukar den här resan...

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback