Uppspeedat tempo

"Idag ska vi göra samma pass som vi gjorde förra gången", sa ledaren i början av gårdagens yogapass. Och jag började genast jämra mig och berättade om att jag inte kunnat gå på hela helgen efter det. Ledaren skrattade igenkännande och sa att jag inte skulle gå in lika hårt för övningarna den här gången och att ett pass dessutom brukar kännas lättare andra gången än första. Så jag tog det lite lugnare, och än så länge har jag inte börjat känna av den helvetiska värken från förra helgen
 
I förrgår var det Pride-möten ända från att jag slutade jobba till en bit in på kvällen. Jag var helt slut när jag kom hem, och hade en hemsk huvudvärk. Hade ju varit igång i tolv timmar då och träffat en massa olika människor under dagen. Utmattningen var ett faktum. Men det känns väldigt bra med Pride, vi kommer verkligen framåt i planeringen inför festivalen och det är jätteroligt. Vi har en spännande marknadsföringskampanj på gång också. Det kommer att bli epic! 
 
 
Igår fick jag även ett mejl från ett universitet. Jag hade ju blivit reservplacerad till en kurs som går under andra halvan av vårterminen...men nu har jag blivit antagen! Helvete också. Kursen börjar redan nästa vecka, jag har inte ens skaffat någon kurslitteratur än, jag hade helt ställt in mig på att få lite studieuppehåll nu under den mest hektiska tiden på jobbet...men hur ska jag kunna tacka nej när jag blir antagen till en kurs om japansk kultur?! Det går bara inte. Så...det är väl bara att köra på. 
 
Men inte idag. Idag ska jag koppla av och leka med Livrädd. :-)

Kommentarer

Tänker du skriva en kommentar?

Vad gullig du är! Jag blir jätteglad när jag får trevliga kommentarer.

Observera att alla kommentarer granskas innan publicering. Olämpliga kommentarer, såsom mobbning och spam, kommer inte att publiceras.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback